Doprava zadarmo na všetky objednávky
  • 0
  • €0

Jednu farbu posúvanie led prihlásiť displej

€116.72

  • Dostupnosť:Na sklade
  • Sku: w51387

Farba :

Množstvo:

Prehľad

Značky: obrazovky reklamné, flexibilný displej, led, programovateľné, RS232, p5 vonkajšie.

Dodanie Možnosť Dodania Ability1000 Meter Štvorcový/Štvorcových Metrov za Mesiac, Balenie a Dodávka Balenie DetailsSteel Lietať Prípade, alebo Drevené Prípade podľa množstva PortShenzhen Doba:

Množstvo(Ks)

1 - 20

>20

Est.Čas(v dňoch)

7

Na dojednávajú

Popis produktu P10 LED Displej Znamenie, 1-4 Line 128x32 Amber

Rozstup: 10 mm

Jas: >2000 nitov

AVE príkon:500 w/m

IP Hodnotenie: IP54

Rozmer: 136x40x10mm

Napätie :110-220v / 50-60Hz AC Integrovaný Dizajn, Rýchla Inštalácia

Tenký veľkosť a ultra-ľahký modules uľahčuje prenášanie, transport a inštalácia.Len ťažko je potrebné žiadne špecializované nástroje a zručnosti, aby ju nainštalovať.Všetko je zabudované, a to môže byť inštalovaný v priebehu niekoľkých minút pomocou jednoduchých skrutku-vodič.

Bezproblémové Zobrazenie a Vizuálne Efekty

Rozšírené zmontované štruktúra vytvára bezproblémové zobrazenie a vizuálne efekty, vám ponúka dokonalý vizuálny výkon vášho želania z vášho Full Farebné LED Sign.Kvalita obrazu je stále vysoká, vzhľadom na najlepšej kvality zobrazenie materiálu.

Hviezda Produkt, Vynikajúcu Kvalitu

Full Farebné LED Znamenie je vyrábané pomocou najlepšiu kvalitu materiálu, zakúpené od väčšiny renomovaných dodávateľov.Konečné produkty funkciu najvyššej kvality a ponúka najlepšie výstupy.Vysoká obnovovacia frekvencia a šedej stupnice zabezpečuje kvalitu obrazu zostáva hladký.

Vynikajúce Krytý Výkon

Displeje sú vytvorené pre najvyšší kvality, Vnútorné výkon, a to prináša isté s dokonalosti.Pozrite si fotografie, videá, text a oveľa viac s každým detailom.Vysoké rozlíšenie displeja ponúka obraz-perfektné výstupy vo Vnútorných priestoroch.

Vysoký Jas pre Kvalitný Výstup

Thel Triple Color LED Prihlásiť ponúka vysoký jas a rozšírené funkcie, ako sú automatické a manuálne nastavenie jasu.To znamená, dostanete krištáľovo čistý obraz výstup za každého počasia a každý deň.Nastavenie jasu podľa oblasti inštalácie.

Výhody v porovnaní s bežnou LED znamenie

1) Používanie vysoko kvalitné UL uvedené napájania.

2) Tvár grily sú vyrobené z materiálu PC pre vynikajúcu pevnosť a odolnosť voči teplu.

3) Ľahký hliníkový rám.

4) 7 procesy prášková vrstva zabráni nepriaznivé poveternostné podmienky.

5) Poskytuje plne nastaviteľný snímač.Široký rozsah signálu schopnosť.

Jedna Cena pre Všetkých

V jednu cenu, môžete získať kompletný kit, ktorý obsahuje LED displej, skriňa, systém kontroly a balíka.To vám ušetrí veľa peňazí.Sme tiež nahradiť vadný príslušenstvo bez akýchkoľvek nákladov, či sa tento výrobok je v záručnej lehote.

Jednoduchý Program a Prevádzku

LED Triple Color Prihláste sa ľahko programovať a ovládať.Je potrebné žiadne školenie alebo zručnosti na prevádzku it.Podporuje rôzne typy obsahu, fonty a znakové veľkosti.Zdá sa, ukazuje maximálny obsah flexibilitu a ľahkú čitateľnosť.

Aplikácia

Triple Color LED Prihlásiť možné ich použiť na mnohé účely a na mnohých miestach.To môže byť použitý pre reklamu, banner display, ukážka, video zobrazuje, vzdelávacie účely, a oveľa viac.Môžete ho používať vo Vnútorných priestoroch, ako je centrá, stolíky, štadión, KTV, na letisku a na mnohé ďalšie Vnútorné miestach.

Inteligentný Systém Diaľkového Ovládania

Displej je možné ovládať pomocou 3G, Wi-Fi, HDMI a U-Disk.Inteligentný systém diaľkového ovládania vám umožňuje ovládať z ľubovoľného miesta.Zmena zobrazovaného obsahu a iné nastavenia, nech ste kdekoľvek.

Pozor Inštalácie Produktu

Každá a každý časti displeja je watchfully v nainštalovaný našich inžinierov.Tiež, veľká starostlivosť sa uskutočňuje v výberu materiálu a výrobkov montáž.Táto zabezpečiť konečný produkt sa dostanete, sú lepšie ako vaše očakávania.

Aplikácie

Výroba starnutia

Výroba starnutia Certifikácie Informácie o Firme FAQ Q1. Môžem mať príklad objednávky ?

Odpoveď: Áno, vítame vzorku, aby na testovanie a kontrolu kvality.Ako pre

Q2. Čo doba?

Odpoveď:Aby menej ako 100 štvorcových metrov led čas trvať 15 pracovných dní

Q3. Máte nejaké MIN limit ?

A: Nízka MIN, 1 meter štvorcový alebo moudle kontrola je k dispozícii

Q4. Ako zasielate tovar a ako dlho trvá, kým dorazí?

Odpoveď: Sme väčšinou accectp FOB vlak výraz, ale pomôžeme vám poradí a usporiadať doprava agent.To zvyčajne trvať 20 30 dní na mori.niekoľko dní pre zákazníka odbavenie

Q5. Ako postupovať objednávky ?

Odpoveď: po Prvé, dajte nám vedieť vaše požiadavky, alebo aplikácie.

Po druhé, Máme ponuku podľa vašich požiadaviek, alebo naše návrhy.

Po tretie zákazník potvrdzuje, dizajn dokumentu a miesta záloha za formálne objednávky.

Po štvrté zabezpečíme výrobu.

Q6. Je to OK, ak chcete tlačiť moje logo?

Odpoveď: Áno.Prosím informujte nás, formálne pred produkcie a potvrďte dizajn v prvom rade na základe našej vzorky.

Hodnotenie Zákazníkov

Napíšte recenziu

  • Funkcia Zobrazenia - VIDEO
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Použitie - Vonku
  • Názov Značky - MUEN LED
  • Trubice Chip Farba - Jednu Farbu
  • Číslo Modelu - Muen-prihláste sa
  • Pixelov - 10 mm

Súvisiace Produkt

1000pcs Keramický kondenzátor 50 1pF ~ 100nF 0.1 uF 104 4.7 PF 10PF 22PF 33PF 47PF 100PF 101 220PF 221 330PF 470PF 1NF 103 47NF 473
Nové

Doprava 1.položky sú dodávané len po prijatí platby. 2.prosím, pozrite sa na svoju adresu opatrne pri spracovaní objednávky. 3.prosím, kontaktujte nás čo najskôr, ak ste nedostali balík do 30 dní. 4.ak ste nedostali pozemok v 45 dní,prosím, aby nás 3-5 pracovných dní pre kontrolu nedoručené

DOPRAVA ZADARMO Q18 Indukčné vzdialenosti 5 mm blízkosti prepínač snímač tri línie NPN často otvorené 12V24V
Predaj

Zákazník najprv našim cieľom je, úprimne vítam nových a starých zákazníkov list,sme pripravení poskytnúť vám!našou prednosťou je: dobré meno, dobrá cena, dobrá kvalita priame dodávanie zásoby, rýchle dodanie.

rs232 rozhranie s vysokým rozlíšením dotykový displej TFT LCD modul 7 palec
Predaj

Rs232 rozhranie s vysokým rozlíšením dotykový displej tft lcd modul 7 palec stwi-series stwi070wt-01 ● scbrhmi 7 palcový tft lcd displej s vodičom + regulátor + gui softvér + uart/usb rozhranie stwi070wt-01 ● 7 palcový lcd hmi, sériové displeja modul s program + dotykový displej pre zariadenia

50PCS 100nF X7R Chyba 10% 50 0805 0.1 UF 104 1pF ~ 47uF SMD Hrubé Film Čip Viacvrstvové Keramické Kondenzátor
Nové

O nás sľubujeme, že: 1:vitajte pošlite nám váš dopyt alebo bom zoznam, dáme vám naše najlepšie ceny! 2:výroba iba najlepšie spotrebného tovaru a zabezpečenie najvyššej možnej kvalite. 3:dodať tovar pre našich zákazníkov po celom svete s rýchlosťou a presnosťou zákaznícky servis politiky sme viac

10PCS/100KS B7B-PH-SM4-TBT B8B-PH-SM4-TBT B9B-PH-SM4-TBT B12B-PH-SM4-TBT Konektory
Nové

B7b-ph-sm4-tbt – b8b-ph-sm4-tbt – b9b-ph-sm4-tbt – b12b-ph-sm4-tbt – poznamenal, (prosím, prečítajte si ju skôr, aby poradí): 1. sledovacie číslo čína príspevok obyčajný malý balík plus len môžete sledovať tovar opustil čínu, alebo nie.tam bude viac informácií po ich nechať

3ks SC1009N B10K Rovno Zasuňte Jeden Potenciometer / pre Soundcraft LIVE4 Stlmovač / Dĺžka Ramienka 8MMB rezistory
Nové

Sc-1009n stlmovač zvukového pultu jeden rovno sklzu potenciometer b10k dĺžka 128mm, 100mm travel, odolnosť b10k, rukoväť dĺžka 8mmb, jeden stlmovač mono, ak ste objednávku 3lot alebo viac, dostanete automaticky získate zľavu.

DS18B20 Nehrdzavejúcej ocele package Nepremokavé Temperture Senzor Pre Arduino A Led Modul Displeji Regulátora Karty
Nové

Ds18b20 nehrdzavejúcej ocele package nepremokavé temperture senzor pre arduino a led modul displeji regulátora karty používa sa pre huidu/linsn/lumen/bx atď led controller karty; ukazuje temperture; ďalšie funkcie pre hd-d10/d20/d30, hd-c10/c30, hd-a30/a30+ a jeden dual color kontrolóra; široký teplotný

RC0603FR-0791KL 0603 91K ±1% 1/10W 500/CIEVKY
Nové

Viac profesionálne a kompletné elektronické dodávateľom komponentov môžete si vybrať model potrebujete.množstvo.pošleme balíček pre vás na istý pracovný deň.viac modelov môžete sa na nás kedykoľvek obrátiť, ďakujeme vám za vašu priazeň

3ks pre Pioneer DJM 350 600 700 800 Stlmovač Stlmovač Rovno List Potenciometer / DJ MIXER Stlmovač
Predaj

Pre pioneer djm 350 600 700 800 stlmovač dj mixer stlmovač mierny odpor dĺžka: 60 mm cestovanie: 45mm, výška ramienka: 20 mm šírka: 9 mm množstvo:3ks ak si objednať 3ks alebo viac, dostanete automaticky získate zľavu.

Thermoelectric odporové napätie PT1000 0-5V 0-10V lineárny prevod teploty modul vysielača
Predaj

Pt1000 spínacie napätie modul je to lineárny prevod modul, ktorý prevádza vstupný tepelný odpor signál na výstup teplota (napätie signálu) cez interný čip na spracovanie.existujú dva druhy výstupné napätie rozsah výberu, resp.modul parametre 1. pracovné napätie: 9v až 24v 2. vstupný odpor: pt1000 tepelný